Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megtisztítjuk. A tejbe beletesszük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, majd ebben pácoljuk 1-2 órát (vagy akár többet, ha van idő) a csirkemellet. Ezután sütőzacskóba tesszük a húst, megsózzuk, hozzáöntünk a tejből és puhára sütjük.


DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

Nagyon egyszerű, de ízletes étel. A csirkemell fehérjében gazdag, zsírban szegény húsféle, az egészséges táplálkozás tökéletes része. Sütőzacskóban készítve nem szükséges, hogy zsiradékot adjunk hozzá. Mivel tehéntejet alkalmazunk az ételkészítés során, ezért csak 12 hónaposnál idősebb babáknak adjuk ezt az ételt.


TÁPANYAGTARTALOM

Energia: 110 kcal
Fehérje: 21,5 g
Zsír: 2,5 g
Szénhidrát: –

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük