Elkészítés:
A burgonyákat felkarikázzuk, és babérleveles sós vízben megfőzzük. Miután megfőtt, a babérleveleket a főzővízből kivesszük, és a víz nagy részét a burgonyáról leöntjük.
(Tényleg csak egy egész kevés vizet hagyjunk meg, különben a főzelék túl híg lesz.)  
Ezután a megfőtt burgonya felét kivesszük, és villával összetörjük. Majd ehhez hozzákeverjük a tejfölt; így egy krémes masszát kapunk.
Citromlevet csorgatunk a vízben főtt krumplikhoz, majd az előzőleg elkészített krumplimasszát ide visszatesszük, és a kettőt jól összekeverjük. Egy picit megsózzuk, megborsózzuk (ez akár el is hagyható). A citromlével ízlés szerint tovább savanyíthatjuk.

A tejföl miatt csak 1 éves kor után ajánlott.

Fotó: Internet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük