Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megtisztítjuk, megmossuk, kockákra vágjuk. Az éppen melegedő olajon átforgatjuk a nagyon apróra vágott újhagymát és fehéredésig a csirkehúst. Sózzuk, majd kevés vizet aláöntve pároljuk. Mikor félig megpuhult, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A joghurtot csomómentesre keverjük a liszttel, majd folyamatos keverés mellett a puha húshoz adjuk, majd alaposan átforraljuk.



DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

A csirkemell tökéletes fehérjeforrás, zsírban szegény húsrész. A joghurt kalciumot biztosít a szervezetnek, ami mind gyermekkorban, mind felnőttkorban segít megelőzni, illetve kezelni a csontritkulást.



TÁPANYAGTARTALOM

Energia: 266,3 kcal
Fehérje: 27,8 g
Zsír: 12,8 g
Szénhidrát: 9,8 g

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük