Elkészítés:
A húst megtisztítjuk, felszeleteljük, sült hús fűszerkeverékkel bedörzsöljük, és sütőzacskóban zsiradék hozzáadása nélkül megsütjük. Közben a rizst megfőzzük, a paradicsomot meghámozzuk, felszeleteljük, a paprikát karikákra vágjuk. A hagymát szintén karikára vágjuk, kevés olajon puhára pároljuk.

Egy tűzálló tálba fektetjük a szelet sült húsokat, ráhalmozzuk a rizst, a sült hagymát, a paprikát, a paradicsomot, végül tejföllel fedjük be. Előmelegített sütőben kb. fél órát sütjük.



DIETETIKUS VÉLEMÉNYE

Minden fontos tápanyagot tartalmazó, nagyon finom étel. A rizs szénhidrátot, a hús fehérjét, az olaj és a tejföl zsiradékot biztosít.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük