Elkészítés:
A tojást a vajjal habosra keverjük, hozzáadjuk a tej felét, cukrot, kakaót. 10 percig keverjük, beleszitáljuk a sütőporos lisztet, majd a maradék tejet is. Jól összedolgozzuk. Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.

A pudingport csomómentesen elkeverjük a tejjel, felforraljuk, sűrűre főzzük. Mikor langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint, az összetört gesztenyemasszát, a vaníliás cukrot és a cukrot, alaposan elkeverjük.

A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, hozzákeverjük a megolvasztott vajat, alaposan elkeverjük.

A krémet rákenjük a tésztára, majd (csíkokban) rácsurgatjuk a csokimázat.

Amikor megdermedt, szeleteljük.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük